Sista natten med gänget

Nu är hela den sista lägenheten i princip tom, det som finns kvar är några kartonger som bordssubstitut och så två madrasser att sova på. Hela veckan har det packats, städats och säljts grejer. Det har gått sådär... Flera köpare har dragit sig ur i sista sekunden, vilket har orsakat smärre ekonomiskt kaos. Nu är det i alla fall över.

Vi landar halv tolv, lokal tid, i morgon kväll. Då bär det av till Ashtown för lite sömn och på måndag börjar utlandsfixet, vår första dag i Dublin. Då ska det skaffas personnummer och bankkonton och jag ska på jobbintervju. Somliga andra har ju redan landat ett jobb och har sitt på det torra. Efter intervju, inköp av sängklder och ett lämpligt substitut till nyponsoppa ska vi göra det jag ser fram emot allra mest... Kvittera ut nycklarna till vårt nya hus på Gazelle Lane! Fyra sovrum, tomt och annat som hör hus till. Hur mäktigt som helst... Förhoppningsvis blir det en trip till Ikea redan helgen efter, de öppnar Ikea Dublin på måndag.

Nu ska vi ha mys sista kvällen i Sverige, det blir Grease på datorn i sängen. Jag har inte valt film.

Hej Då Sverige!



Två dagar, två veckor.

Om två dagar töms min lägenhet. Om två veckor flyttar vi till Dublin. På onsdag åker vi till Stockholm för att komma undan lite från flyttstress och packande. Dessvärre ser inte väderprognosen så bra ut inför vårt stora avsked. Det ser ut att bli regn, och mycket. Lite tokigt kanske vi har tänkt då, eftersom vi faktiskt inte har något hem i Sthlm och således ingen stans att vara om vädret är skit. Förutom på krogen då, men det känns både opersonligt och... dyrt, helt enkelt.

På husfronten går det sådär, våra två favoritlägenheter är uthyrda, men nu söker vi alltså ett hus att bo i istället. Förmodligen i området Castleknock, som ligger här. Det ser trevligt ut, med fina områden.

Och på jobbfronten går det också framåt, Ch har en sista intervju med IBM nästa vecka, och vi har båda varsin interjuv med HP på måndag, då jag också har en interjuv med IBM.

Jahopp... inte mycket mer att uppdatera... Vi har just lagt ut TV'n på Blocket. Hittills har många hört av sig, alla med egna prisförslag och aneldningar till dem till exempel "Jag är student och kan bara lägga 3000:-" eller "Jag bor i Småland, så resan kostar mig nästan 1000:-" Den sistnämnda tyckte alltså att det skulle dras av från TV'ns pris. Intressant läsning, om inte annat.

Nu ska vi baka finska munkar. Jag tror det kallas att tröstäta.

RSS 2.0