Fotodag. Och ytterligare en dag med spenderade pengar.

Jaha, en månad till som pengar går till hyra i Norrköping. Nästa gång får jag min sista hyresavi i alla fall. Konstigt. Det tog lång tid innan någon av oss fick sin första egna lägenhet, och ärligt talat.... It's not all it's cracked up to be.
Hur som helst... Jag har fotat en massa saker idag! Jag har också insett att jag inte förstår mig på alla funktioner här. Men tills jag kommer på dem så finns diverse saker att skåda här: http://photobucket.com/chrisandjoselltheirstuff (får se om den går att klicka på nu, blogg.se vill inte som jag vill. Om inte, så finns länken även här åt höger -->)

Ja, fotandet ja... Det blir lite skumma foton när man ska visa vad man har i sina lådor och skåp. Som den här:


Det har jag i min kökslåda... :D Vid länken finns i alla fall bilder på en massa saker som jag vill bli av med. Bland annat en hel del skor. I morgon ska jag sätta tänderna i att fota alla väskor. För den som inte känner mig så bra så kan jag avslöja att det är mina två passioner, näst efter hår.

Så till det viktiga... Limericktävlingen! Mattias lyckades kanske inte riktigt få till en limerick, jag föreslår en liten läsning på Wikipedia för att komma på rätt spår... (ps. TV'n kostar fem lakan) Hanna drog till med en riktig fräckis, men Stina la ändå ribban högst med sin egenkomponerade limerick om mig. Pluspoäng, vad annars. Fortsätt!!!

Nu ska jag springa över till mannen i (det andra) huset. Vi ska spela Wii. SÅ mycket tycker jag om honom.

Snart drar vi...

Ni vet hur kändisar ibland skänker sina gamla prylar till välgörenhetsauktioner? De tar någon gammal kofta som säljs för många, många kronor och så går pengarna till något bra. Ungefär så har vi tänkt att den här bloggen ska funka. Vi är inte så kända, har inte så mycket dyrbarheter, men hoppas att någon kanske hittar något intressant att köpa. Eller för all del, vill köpa våra sunkigaste saker för att minnas oss. :)

Ja, och så anledningen då: Den 1/8 2009 är vi hemlösa. Åtminstone i Norrköping. Innan detta datum ska vi ha flyttat till Dublin (hur snyggt är det inte att ha en grön och grönskande blogg om en flytt till Irland!?) och inte nog med det, vi ska ha sålt i princip alla våra saker! Så tanken med bloggen är alltså att dels uppdatera alla intresserade om vad vi pysslar med dessa sista månader, men också för att kunna bli av med saker vi inte kan få med oss.



Vi kommer lägga upp bilder på allt som finns hos oss, så är det bara att tinga det ni vill ha. Bilderna ska jag börja med i morgon, nu ska jag visa Ch min briljanta blogg med tillhörande första inlägg.

Ps. Om ni kommer på några bra limerickar så är det bara att posta på! Det kanske kan finnas ett pris för den bästa...

RSS 2.0