Sista natten med gänget

Nu är hela den sista lägenheten i princip tom, det som finns kvar är några kartonger som bordssubstitut och så två madrasser att sova på. Hela veckan har det packats, städats och säljts grejer. Det har gått sådär... Flera köpare har dragit sig ur i sista sekunden, vilket har orsakat smärre ekonomiskt kaos. Nu är det i alla fall över.

Vi landar halv tolv, lokal tid, i morgon kväll. Då bär det av till Ashtown för lite sömn och på måndag börjar utlandsfixet, vår första dag i Dublin. Då ska det skaffas personnummer och bankkonton och jag ska på jobbintervju. Somliga andra har ju redan landat ett jobb och har sitt på det torra. Efter intervju, inköp av sängklder och ett lämpligt substitut till nyponsoppa ska vi göra det jag ser fram emot allra mest... Kvittera ut nycklarna till vårt nya hus på Gazelle Lane! Fyra sovrum, tomt och annat som hör hus till. Hur mäktigt som helst... Förhoppningsvis blir det en trip till Ikea redan helgen efter, de öppnar Ikea Dublin på måndag.

Nu ska vi ha mys sista kvällen i Sverige, det blir Grease på datorn i sängen. Jag har inte valt film.

Hej Då Sverige!



Kommentarer
Postat av: stina

hejdå jonna med familj! lycka till med allt och håll oss uppdaterade. ps. dansa getdansen med jämna mellanrum för att inte glömma svenskan.

2009-07-25 @ 22:31:08
Postat av: hannie

hej då! ja, fortsätt att uppdatera bloggen. lycka till med allt. ni kommer få det så bra. kram.

2009-07-26 @ 10:32:00
URL: http://hannie.blogg.se/
Postat av: Liv

Jag saknar er alla redan! Usch...vad det känns konstigt att läsa er blogg och veta att ni inte är på andra sidan Söderleden. Hoppas ni mår bra och att lillplutt trivs hos dagmamman! Om inte så vet ni vart vi bor.......

2009-08-04 @ 00:41:08
URL: http://pysselliv.blogg.se/
Postat av: Jonna

Tack alla! Ska uppdatera så snart nätet är igång, vi tjuvar för tillfället något gratisnät så det går varken att skriva mail eller lägga upp bilder. Dagmamman är guld iaf, Gino trivs jättebra. Vi trivs också såhär efter första arbetsdagen, men det är mycket strul med alla papper som ska skickas hit och dit. KRAMR!

2009-08-04 @ 18:40:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0